Árak

Keress meg

Árlista

állapotfelmérés, első alkalom

70-90 perc / alkalom
20000 Ft

további alkalmak

60 perc / alkalom
16000 Ft

Online konzultáció

60 perc / alkalom
16.000 Ft

Maradj Mozgásban

Célom,  hogy  segítséget  kapj szervezeted saját öngyógyító mechanizmusainak támogatásához ,  panaszaid csökkenjenek,  jobban  bírd a hétköznapokat, nagyobb kedvvel végzed a mindennapi fizikai tevékenységeket, szabadabbnak, könnyebbnek érzed a testedet, és bátrabban merd majd terhelni magad.

Egyéni mozgásterápia

Ha mozgásszervi panaszod vagy szoptatási kérdésed van, segítségre van szükséged, akut helyzetben, nem vagy egyedül, segítek! 

Állapotfelmérés, vizsgálat után a terápia átbeszélése, személyre szabása, életmódbeli tanácsok után a gyógytorna egyéni órákban folytatódhat, ha mindketten úgy gondoljuk, hogy szükség van rendszeresen a személyes közös munkára. 

Max 4 fős csoportban, fasciatréning típusú mozgásóra. Szülés utáni helyzetek figyelembevételével, szétnyílt ( hasizom, gátizom)

Max 4 fős csoportban, fasciatréning típusú mozgásóra, mely tartalmazza az smr-ezést, 3D dinamikus mobilizálást , erősítést és testtudat fejlesztést. Szülés utáni helyzetek figyelembevételével, szétnyílt ( hasizom, gátizom)

Mini csoportos mozgásóra

Manuális lágyrész kezelés

A kezelésekkel hosszútávon változás indulhat el minden téren: testileg, lelkileg is. A testi feszültségek oldása kihat a lelki blokkokra is, és vissza.

Többféle technikával dolgozom, az állapotfelmérés, egymás megismerése után döntünk a terápiáról. Az érintéses technikákkal az idegrendszerre is hatunk, így fontos az aktuális állapot mindenre kiterjedő ismerete. 

A műtéti hegek, ahogy gyógyulnak a szövetek , egymáshoz tapadhatnak, kis kapcsolatok jöhetnek része az addig egymáson elcsúszó részek közt. Az összetapadások kihatnak szűkebb és a kapcsolatok révén  tágabb környezetre is, így működésbeli zavarokat okozhatnak.

A feszültségek oldásával ,  viscerális manipulációs fogásokkal a hasűri szervek mobilizálásával, keringésjavítással a funkciók javíthatók. Ez kiegészülhet eszközök használatával is ( pl. SMR , Köpöly …)

Hegkezelés

Kötőszövet és SMR 

(self myofascial release)

Mintha egy masszőröd lenne otthon. Jól hangzik, igaz? Az egyik legjobb befektetés szerintem, ha beruházol egy hengerre vagy/és egy-két labdára, különböző méretekben és keménységben.

SMR vagyis Self Myofascial Release. Magyarul az izompólya fellazítása magadnak. Elsőre mindenképp azt ajánljuk, hogy szakember segítségével tanuld meg  az alap gyakorlatokat a hengerrel, és a helyes használatot. Akkor fogod hosszan és szívesen használni az smr eszközöket, ha nincs a használatával problémád, és látod/ érzed az eredményét a munkádnak.

Online konzultáció

Ha segítségre van szükséged, akut helyzetben, mozgásszervi panaszod vagy szoptatási kérdésed van, ha nem is tudunk személyesen találkozni most, nem vagy egyedül, segítek! Meg tudjuk nézni a mozgásos vizsgálatokat , gyakorlatokat online, megbeszéljük a problémát, lehetőségeket.  Ehhez szükséged lesz számítógépre, mikrofonra, képernyőre, és a továbbiakat megbeszéljük telefonon előtte. Az alkalom előtt küldök emailben egy kérdéssort, anamnézist, beleegyező nyilatkozatot. Keress bátran! Mindent megoldunk! 

12 éves fiam gerincferdülése a Dóra által betanított és felügyelt schrott tornával, olyan szépen javult 2 hónap alatt, hogy az ortopédia kontrollon alig hitt a doktornő a szemének. A ferdülés vizsgálata után, Dóra a megfelelő gyakorlatokat kiválasztotta, azokat betanította és korrigálta, hogy hatásosak legyenek. A fiam maradéktalanul elfogadta a véleményét, betartotta amit kért. A foglakozások jó hangulatban teltek, és az eredményt látva nagyon hatákonyak voltak. Mindenkinek ajánlom Dóra egyéni tornáit.

Bánföldi Katalin

3 császármetszés után gyönyörűen javult a műtéti heg és helyrejött a bőr, pedig már azt gondoltam, hogy sosem leszek a régi. Köszönöm a fantasztikus odafigyelést és csodálom a témában való elmélyült jártasságot és szakértelmet.

Nagy Kata

Keress meg

0630-2640589
rakosi.dora@gmail.com

További érdekességek

Rólam
Szolgáltatásaim
Blog

Cím

Kossuth Lajos u 25.
Fót 2151

Közösségi média

Írj nekem