Szolgáltatások

Keress meg

Egyéni mozgásterápia

Ha mozgásszervi panaszod vagy szoptatási kérdésed van, segítségre van szükséged, akut helyzetben, nem vagy egyedül, segítek! 

Állapotfelmérés, vizsgálat után a terápia átbeszélése, személyre szabása, életmódbeli tanácsok után a gyógytorna egyéni órákban folytatódhat, ha mindketten úgy gondoljuk, hogy szükség van rendszeresen a személyes közös munkára. 

Max 4 fős csoportban, fasciatréning típusú mozgásóra. Szülés utáni helyzetek figyelembevételével, szétnyílt ( hasizom, gátizom)

Max 4 fős csoportban, fasciatréning típusú mozgásóra, mely tartalmazza az smr-ezést, 3D dinamikus mobilizálást , erősítést és testtudat fejlesztést. Szülés utáni helyzetek figyelembevételével, szétnyílt ( hasizom, gátizom)

Mini csoportos mozgásóra

Manuális lágyrész kezelés

A kezelésekkel hosszútávon változás indulhat el minden téren: testileg, lelkileg is. A testi feszültségek oldása kihat a lelki blokkokra is, és vissza.

Többféle technikával dolgozom, az állapotfelmérés, egymás megismerése után döntünk a terápiáról. Az érintéses technikákkal az idegrendszerre is hatunk, így fontos az aktuális állapot mindenre kiterjedő ismerete. 

A műtéti hegek, ahogy gyógyulnak a szövetek , egymáshoz tapadhatnak, kis kapcsolatok jöhetnek része az addig egymáson elcsúszó részek közt. Az összetapadások kihatnak szűkebb és a kapcsolatok révén  tágabb környezetre is, így működésbeli zavarokat okozhatnak.

A feszültségek oldásával ,  viscerális manipulációs fogásokkal a hasűri szervek mobilizálásával, keringésjavítással a funkciók javíthatók. Ez kiegészülhet eszközök használatával is ( pl. SMR , Köpöly …)

Hegkezelés

Kötőszövet és SMR 

(self myofascial release)

Mintha egy masszőröd lenne otthon. Jól hangzik, igaz? Az egyik legjobb befektetés szerintem, ha beruházol egy hengerre vagy/és egy-két labdára, különböző méretekben és keménységben.

SMR vagyis Self Myofascial Release. Magyarul az izompólya fellazítása magadnak. Elsőre mindenképp azt ajánljuk, hogy szakember segítségével tanuld meg  az alap gyakorlatokat a hengerrel, és a helyes használatot. Akkor fogod hosszan és szívesen használni az smr eszközöket, ha nincs a használatával problémád, és látod/ érzed az eredményét a munkádnak.

Online konzultáció

Ha segítségre van szükséged, akut helyzetben, mozgásszervi panaszod vagy szoptatási kérdésed van, ha nem is tudunk személyesen találkozni most, nem vagy egyedül, segítek! Meg tudjuk nézni a mozgásos vizsgálatokat , gyakorlatokat online, megbeszéljük a problémát, lehetőségeket.  Ehhez szükséged lesz számítógépre, mikrofonra, képernyőre, és a továbbiakat megbeszéljük telefonon előtte. Az alkalom előtt küldök emailben egy kérdéssort, anamnézist, beleegyező nyilatkozatot. Keress bátran! Mindent megoldunk!